• Podologia

    El nostre departament de podologia neix amb l'objectiu de prevenir, solucionar i tractar tots els problemes relacionats amb els peus, oferint un servei integral per a la seva cura. A la nostra clínica posem al seu servei un ampli ventall de serveis terapèutics que van des de la realització d'una quiropòdia a estudis biomecànics informatitzats i tractaments ortopèdics amb la tecnologia més avançada del moment. La professionalitat i la constant formació del nostre equip humà fan que de Cap a Peus ofereixi als nostres pacients un alt tracte especialitzat i tractaments podològics personalitzats per a cada tipus de patologia.

    Especialista

    • Núria Jolis Prat (col·legiada 1.309)
      Podòloga

    Quiropodologia

    La quiropodologia és el servei més habitual per al qual es visita un centre de podologia. Consisteix en una exploració i el consegüent diagnòstic per proporcionar als peus les cures bàsiques i necessàries per al seu correcte funcionament.
    Entre els tractaments més habituals, hi trobem l’eliminació d’hiperqueratosis (durícies), a les quals se suma el tallat i fresatgede les ungles, el tractament d’ungles clavades (onicocriptosi), tractament de micosis (fongs), tractament de la sudoració excessiva i de la mala olor (hiperhidrosii bromohidrosi), així com dels papil·lomes (berrugues plantars en nens i adults) i altres problemes derivats de la sequedat.

    Estudis biomecànics de la marxa

    Els peus són la base del nostre cos, així com un important punt determinant de l’equilibri de l’aparell locomotor. Per mitjà dels estudis biomecànics de la marxa s’estudia si es camina de manera adequada o bé si aquesta pot generar patologies futures.
    A de Cap a Peus comptem amb les més noves tecnologies per oferir els millors resultats, d’aquesta manera estudiem en profunditat cadascuna de les seqüències del pas per arribar al millor tractament personalitzat per a cada pacient.
    Aquest tipus d’estudis van adreçats tant a nens com a esportistes, per la seva funció preventiva (futures males postures en l’adult, prevenció de lesions.) i correctiva (correcció de deformitats, afavoriment de rehabilitacions.).

    Suports plantars personalitzats (Plantilles)

    Per a de Cap a Peus és primordial oferir els millors criteris terapèutics amb un ampli ventall de possibilitats i tractaments, d’aquesta manera mantenim la nostra competitivitat en el món de la podologia i garantim una màxima satisfacció en els nostres pacients.
    Per a la presa de motlles, actualment comptem amb la TAD, la tècnica d’adaptació en directe, que permet una màxima precisió ja que es realitza directament del peu a la plantilla per a poder modificar perfectament les diferents desviacions estructurals del cos/peu.
    Disposar d’un taller propi per a la confecció i fabricació dels suports plantars és una de les nostres bases per garantir un millor tractament. Ens assegurem d’oferir les màximes garanties al pacient treballant amb materials termoadaptables lleugers, resistents, de gruix reduït i amb una excel·lent capacitat d’absorció d’impactes. La pròpia fabricació ens permet fer les modificacions necessàries per a una completa satisfacció mitjançant revisions segons tractament i pacient.

    Podologia pediàtrica

    La podologia pediàtrica està orientada a la prevenció de futures lesions per mitjà d’un diagnòstic precoç. El peu de l’infant està en procés de creixement, formació i desenvolupament; per aquest motiu és fa tan important la detecció ràpida de determinats problemes, ja que aquests s’accentuen ràpidament i afecten els peus, així com altres àrees del cos.
    Des de de Cap a Peus treballem l’educació podològica i assessorem en la tria d’un bon calçat infantil perquè sabem que aquests són dos factors claus per al correcte creixement dels més petits.

    Podologia esportiva

    La podologia esportiva s’encarrega de la prevenció de lesions com la fascitis plantar, la tendinitis o els esquinços de turmell i de genoll.
    Cal recordar que els peus són la base de l’aparell locomotor, la seva palanca de propulsió. Per aquest motiu és tan important tenir cura de la seva correcta alineació durant l’activitat esportiva ja que sovint aquesta esdevé la causa de les lesions més habituals.
    Des d’aquesta àrea de tractament també es treballa la millora del rendiment de l’esportista (per mitjà d’un estudi biomecànic) i es facilita informació sobre el tipus de calçat més adequat segons activitat, intensitat i superfície de pràctica esportiva.

    Podologia geriàtrica

    Amb el pas del temps els nostres peus es tornen cada vegada més vulnerables i el trastorn de la marxa és un dels primers símptomes.

    El peu de l’ancià és la suma de nombrosos trastorns (estàtics, tròfics, cutanis i unguials), així com de malaties sistèmiques com són les lesions reumàtiques, vasculars, neurològiques i cutànies que apareixen en aquesta etapa de la vida.
    La podologia geriàtrica està orientada a la millora de la qualitat de vida; per això cal fer revisions periòdiques que controlin les afeccions habituals dels peus durant la tercera edat i el seu correcte manteniment.

    Peu de risc o Peu diabètic

    Les afeccions vasculars (obstruccions que dificulten el reg sanguini del peu) o neurològiques (disminució de la sensibilitat als peus) són un motiu de pes per realitzar controls periòdics als peus, ja que fan que aquests esdevinguin peus de risc.
    Les persones amb problemes de diabetis també formen part d’aquest col·lectiu de risc i és per això que cal que una o dues vegades l’any es facin una revisió completa en un centre de podologia i que hi assisteixin sempre que tinguin una anomalia, per petita que sigui.
    El control i la prevenció són les eines bàsiques per tractar els peus de risc, si es volen evitar lesions més greus.

    Òrtesis de silicona

    Dins el gran ventall de tractaments de què disposem us oferim la possibilitat de corregir, prevenir i tractar les deformitats dels dits per tal d’evitar friccions, ulls de poll i altres deformitats com els dits de martell, galindons i alteracions digitals que empitjoren i dificulten l’adaptació del calçat i alteren la manera de caminar.
    Tots aquests tractaments són totalment personalitzats i adaptats a les nostres instal·lacions segons les necessitats de cada persona i el calçat que utilitza.

    Visites domiciliades

    A de Cap a Peus tampoc ens oblidem de les persones que necessiten una visita podològica i que, per problemes de salut, no es poden apropar a la nostra consulta.

    • Exploracions
      40€
    • Plantilles
      a partir de 160€
    • Quiropodia
      20€
    • Silicones
      de 20€ a 40€

Concertar una cita

Pots demanar una cita a de Cap a Peus fent servir qualsevol dels següents canals