• Nutrició

  Des de Cap i Peus us oferim un nou servei de nutrició i dietètica adaptat a la persona i a les seves necessitats. La nostra pràctica és individual: edat, sexe, patologies, esport, activitat diària, horaris. L'assessorament i planificació de la dieta es farà segons la situació i estat fisiològic en que es trobi la persona: embaràs, lactància, infància, adolescència, menopausa, edat avançada... Les dietes són equilibrades, s'ajusten els gustos i necessitats nutricionals de la persona. T'ajudem a modificar els teus hàbits alimentaris per tal d'aconseguir millorar la teva salut gràcies a la reeducació nutricional.

  Dieta saludable i manteniment

  Aquella que aportarà al nostre organisme els aliments necessaris per ajudar a mantenir o millorar la salut.

  Dieta hipocalòrica

  La finalitat d’aquesta dieta és aconseguir una reducció de pes corporal de forma gradual, segura i sense passar gana, per tal de disminuir els riscos associats a l’ obesitat i mantenir el pes mitjançant uns bons hàbits alimentaris.

  Dieta especial

  Anirà adreçada a les persones amb patologies associades com l’hipertensió, colesterol, àcid úric, diabetis, problemes digestius, al·lèrgies alimentàries, intoleràncies alimentàries, osteoporosis.

  Dieta - consells per esportistes

  L’alimentació i l’esport han d’anar plegats per aconseguir els objectius de rendiment proposats. Adaptem la dieta a la modalitat esportiva i el nivell de cada esportista. T’ajudem a preparar-te a tots els nivells per assolir la meta plantejada. Consulta les nostres promocions.

  Estudi antropomètric

  La valoració de l’estat nutricional mitjançant paràmatres antropomètrics amb l’objectiu de determinar la constitució i composició corporal de la persona.

  Test Nutrigenètic

  Test de predisposició genètica a patir determinats trastorns relacionats amb l’alimentació. Beneficis com prevenir malalties modificant l’alimentació, trobar la dieta més adequada, saludable i efectiva, conéixer els aliments més favorables per cada persona.

  • Primera visita
   30€
  • Controls
   20€
  • Pack 6 controls
   100€

Concertar una cita

Pots demanar una cita a de Cap a Peus fent servir qualsevol dels següents canals