• Fisioterapia

  El nostre departament de fisioteràpia té l'objectiu de prevenir, curar, recuperar i readaptar la salut de les persones millorant la seva qualitat de vida. Oferim un servei integral, mitjançant un tractament personalitzat i adaptat a les característiques de cada persona. A la nostra clínica posem a la seva disposició un ampli ventall de serveis per tal de realitzar tractaments de qualitat. La professionalitat i la constant formació del nostre equip fan que de Cap a Peus ofereixi als nostres pacients un alt tracte especialitzat i tractaments fisioterapèutics personalitzats per a cada tipus de patologia.

  Especialista

  • Ramon Jolis Prat (col·legiat 10.490)
   Fisioterapeuta

  Rehabilitació funcional

  Recuperació de lesions; mobilitzacions i manipulacions de la zona, estiraments, exercicis i propiocepció.

  Ecografia musculoesquelètica

  Per fer un millor diagnòstic, disposem d’una eina molt eficaç en la avaluació de les lesions.

  Massatge descontracturant i antiàlgic

  Elimina les contractures musculars i tracta els punts de dolor miofascial de forma convencional per tal d’ alliberar tensions i sobrecarregues, obtenint benestar i millora de la qualitat i el rendiment muscular.

  Reajustaments de la columna

  Per una millor harmonització i funcionament de les articulacions que desencadena en altres punts del cos.

  Drenatge limfàtic

  Edema, mala circulació, pesadesa de cames o retenció de líquids. Aquest mètode drena les toxines i ajuda al retorn venós i a la circulació limfàtica.

  Tractament esportiu

  Ajuda a millorar el teu rendiment esportiu. Prevenció de lesions, massatge pre i post competició, estiraments, readaptació i assessorament personalitzat.

  Embenats i Kinesiotape

  : Embenats funcionals o embenat neuromuscular que actuen sobre diferents estructures amb diferents objectius (correcció postural, relaxació muscular, circulació limfàtica o sanguínia).

  Punció seca

  Tractament invasiu amb agulles dels punts dolorosos miofascials o també anomenats punts gatell, eliminant-los i fent desaparèixer els dolors i molèsties musculoesquelètiques.

  Pautes de prevenció

  Exercicis i consells perquè la persona els pugui fer a casa i així evitar lesions.

  • Primera visita
   30€
  • Sessió de 50 minuts
   25€
  • Sessió de 30 minuts
   15€

Concertar una cita

Pots demanar una cita a de Cap a Peus fent servir qualsevol dels següents canals